Handboogschieten

Handboogschieten is een zeer geschikte en laagdrempelige  groepsactiviteit. Er is geen bijzondere kennis of ervaring vereist en iedereen kan meedoen.Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Onder leiding van een instructeur maakt u op (ont)spannende wijze kennis met deze, Olympische tak van sport. Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het is niet eenvoudig maar met concentratie en precisie kan men zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten.                         
Daarna wordt het ‘serieus’ want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen. Afsluitend volgt er een finaleronde. Ga voor de punten of juist voor de lol.
ROCCA kan dit zowel in de buitenlucht als binnen organiseren. Op die manier kunt u geheel weersonafhankelijk uw programma plannen!

Tijdsduur
1 of 1½ uur
 Minimum aantal  Minimaal 6 deelnemers 
Weer De sessie van 1 uur vindt binnen plaats
De sessie van 1½ uur vindt plaats in de buitenlucht.
Prijs
1 uur € 15,00 per persoon 1½ uur € 17,50 per persoon

 Prijzen zijn excl. Boekingskosten, verplichte WA-ongevallen verzekering à € 1,50 p.p.p.d. en een verplichte duurzaamheidsbijdrage à € 0,50 p.p. 

Koffie & Vlaai     € 4,50 p.p.
Div. lunches    v.a. € 5,50 p.p
Div. Buffetten of grill party's    v.a. € 12,50 p.p.


Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, klik dan hier.

 

Terug naar het overzicht